Jeg tilbyder svømning

Halliwick svømning for børn og voksne på Sjælland

Halliwick konceptet sigter mod en selvstændig og fri udfoldelsesmulighed i vand, uanset funktionshæmning. Konceptet egner sig bl.a. til begyndersvømning for børn og voksne. 

Svømning for børn og voksne på Sjælland

Halliwick svømning for børn og voksne på Sjælland

Halliwick konceptet sigter mod en selvstændig og fri udfoldelsesmulighed i vand, uanset funktionshæmning. Konceptet egner sig bl.a. til begyndersvømning for børn og voksne både med og uden funktionshæmning, men også til personer med fysisk funktionshæmning, der ønsker at lære at svømme.

Der tages udgangspunkt i at deltageren skal opnå en grundlæggende tilvænning til vand både fysisk og psykisk. Der sættes derfor meget fokus på god kontrol af vejrtrækning og evnen til at kontrollere egen balance i vand.

Halliwick svømning er ikke en behandlingsform, men en undervisningsform. Undervisningen kan både foregå i grupper og individuelt, men altid i et samarbejde mellem deltager og instruktør. Konceptet bygger på respekt og inddrag psykiske, fysiske og fysiologiske aspekter.

Halliwick konceptets undervisningsprincipper:
Vil du vide mere?
Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder og behov.