Jeg tilbyder hjemmetræning

Hjemmetræning af barn

Hvert enkelt hjemmetræningsforløb tilpasses det enkelte barn og dets familie. Jeg har god erfaring og der udtrykkes stor tilfredshed med hjemmetræning.

Hjemmetræning af barn

Hjemmetræning af barn

Hos Ergoterapeut Solvej Darre er det opbygget del erfaring med både ansøgningsfasen og med opstart af programmet inden for hjemmetræning af barn. Forældrene, som jeg har haft i forløb i hjemmetræning af barn, udtrykker stor tilfredshed med programmet.

Man oplever naturligvis forskellige behov ved behandling, hvorfor der ikke er en standard måde at behandle på. Hvert enkelt hjemmetræningsforløb er af samme årsag altid tilpasset det enkelte barn og dets familie.

Barn i Bevægelse bruger programmet Podio, som dokumentationsredskab. Her er det muligt for forældre, terapeuter og andre personer omkring barnet at følge med i dokumenteringen af træningen, de mål der bliver sat, samt status beskrivelser og testning.

Nedenfor kan du se folderen med informationer på hjemmetræning. Har du spørgsmål til de ting, der er beskrevet i folderen, eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Hjemmetræningen kan indeholde følgende metoder:
Vil du vide mere?
Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder og behov.