Jeg tilbyder online træningsprogram

Move It To Improve It
-Online træningsprogram for børn

Mitii – Move It To Improve It, er et onlinebaseret træningsprogram, der bliver tilpasset til det enkelte barns behov og nuværende funktionsniveau. 

Online træningsprogram for børn

Move It To Improve It
-Online træningsprogram

Mitii – Move It To Improve It, er et onlinebaseret træningsprogram for børn, der bliver tilpasset til det enkelte barns behov og nuværende funktionsniveau. Behandlingen er derfor altid skræddersyet til barnets behov.

Mitii er et online træningsprogram for børn, der styrker hjernes netværk og øger evnen til at lære nye færdigheder, samt forbedre i forvejen kendte færdigheder. Er du derfor på udkig efter et online træningsprogram for børn, der udvikler barnet, kan du trygt henvende dig.

Har du spørgsmål om den sansemotoriske behandling, der er beskrevet her på siden, eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at tage kontakt. Ser meget frem til at høre, hvad der kan tilbydes netop dig/jer. 

Mitii forløb
Vil du vide mere?
Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder og behov.