Jeg tilbyder sansemotorisk behandling

Sansemotorisk behandling på Sjælland

Med sansemotorisk behandling tager man altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov, så der opnås den bedste behandling inden for sansemotorik. 

sansemotorisk behandling på Sjælland

Sansemotorisk behandling

Sansemotorisk behandling er en ergoterapeutisk behandlingsform, der kan fremme barnets eller den unges muligheder for at kunne deltage i dagligdags aktiviteter på lige fod med barnets jævnaldrende kammerater, og på længere sigt give barnet mulighed for, når det bliver voksen, at få et selvstændigt liv med job, familie og fritid.

Sansemotorisk behandlingen foregår som lege og sjove aktiviteter, hvor motorik og sanser bliver udfordret og stimuleret i et trygt miljø med sikkerhed for succes. Sansemotorisk behandling foregår altid som individuel behandling.

Sansemotorisk behandling retter sig mod børn og unge der har:
Usikker grov og finmotorik. Barnet kan f.eks. ikke cykle på 2 hjulet cykel, holde på en blyant, stå på ét ben, gribe en bold, selv tage tøj på, har udtaleproblemer og usikker øjenmotorik.

Ubehag ved bestemte sansepåvirkninger. Barnet kan f.eks. kun gå i bestemt tøj, vil ikke gå på bare tæer, er tågænger, følsom overfor lugte, lyde, synsindtryk
Problemer med spisning der ikke kan tilskrives kræsenhed alene. Barnet kan f.eks. have svært ved at tygge føde med konsistens, vil ikke spise grønsager eller fødevarer med kunstig tilsat smag.

Indlæringsvanskeligheder. Barnet kan f.eks. have svært ved at koncentrere sig, færdiggøre en opgave, forstå en kollektiv besked.

Søvn problemer. Barnet kan f.eks. have svært ved at finde ro til at sove, mange opvågninger. Sansemotorisk behandling tilbydes i dejlige lokaler i Nykøbing Falster, ofte vil det være et forløb på behandling 1 x pr uge i mindst 6 mdr.
Sansemotorisk behandling kan søges efter servicelovens § 11 stk. 7. 

Sansemotorisk behandling henvender sig til børn der b.la. har:
Vil du vide mere?
Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder og behov.